Onze trainers

Maak kennis met ons team

Zoals aan ieder facet binnen The Crunch, is er ook aan het samenstellen van ons Personal Training Team bijzonder veel aandacht besteed. Al onze Personal Trainers hebben hun eigen visie en trainingsmethoden, hun eigen specifieke specialiteiten en mental coaching skills. The Crunch heeft een geweldig team samengesteld, een team waar wij trots op zijn!

Rick Stolker

Personal Trainer

Joey Baarslag

Personal Trainer

Mikey Bosch

Personal Trainer

Onze ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

We zijn trots op onze leden. Zij motiveren ons iedere dag weer. We willen ons blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit, persoonlijke aandacht en te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Afvallen
0%
Cardio
0%
Krachttraining
0%
Personal training
0%

Personal trainers

Het Intake Gesprek

Onze Personal Trainers staan dicht bij onze leden, daar zij zich tevens allen inzetten voor de eerste intakes van onze leden en het opstellen van de individuele trainingsschema’s (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). Het is dus altijd mogelijk om tijdens jouw intake of fitnessbegeiding meer informatie te vragen over Personal Training. Iedere Personal Trainer hanteert zijn eigen uurtarief of biedt speciale package deals. Small Group Training behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt dit bespreken met de trainers. Al onze trainers zijn voorzien van een geldig KvK en BTW nummer, en zullen je voor de gekochte Personal Training uren/pakketten een factuur overhandigen.