Rick Stolker

Rick Stolker bij The Crunch

Al sinds 2009 is Rick Stolker een vertrouwd gezicht in de fitnesswereld. Zijn passie voor het menselijk lichaam leidde hem naar een onvermijdelijke reis, en in 2015 behaalde hij zijn diploma als fysiotherapeut op HBO-niveau na het starten van zijn opleiding in 2011.

Rick is meer dan alleen een personal trainer; hij is een toegewijde gids op jouw weg naar een gezonder, sterker en fitter leven. Zijn brede kennis en rijke praktijkervaring als fysiotherapeut stellen hem in staat om een holistische benadering te bieden, waarbij hij niet alleen naar de buitenkant van het lichaam kijkt, maar ook naar wat er van binnen gebeurt.

Tijdens de trainingssessies met Rick ligt de nadruk op het bewust worden van juiste bewegingspatronen en trainingstechnieken. Geen twee lichamen zijn hetzelfde, en daarom levert Rick 100% op maat gemaakte programma’s voor al zijn klanten. Hij begrijpt dat het bereiken van jouw doelen niet alleen draait om wat je in de sportschool doet, maar ook om wat je buiten de sportschool doet.

Personal training prijzen:

Daarom kan hij je begeleiden bij het aanpassen van je voedingspatroon en levensstijl om lichaam en geest in harmonie te brengen. Het resultaat? Meer energie, een evenwichtiger leven en de mogelijkheid om je sportieve doelen sneller te bereiken dan ooit tevoren.

Benieuwd naar wat Rick Stolker voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Samen kunnen jullie ontdekken hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Kies voor verandering, kies voor succes.

Geïnteresseerd? Neem contact op via:

Telefoonnummer: 06-52358477

Website: www.fitmokum.nl

Bekijk het Crunch Lesrooster

No excuses. Get it done!