Bootcamp

Ben jij op zoek naar een full body workout die in veel gevallen in de buitenlucht plaatsvindt? Dan zijn de bootcamp workouts ideaal voor jou! Tijdens de bootcamp verbrand je veel calorieën, verbeter jij je kracht en conditie en doe je veel verschillende soorten oefeningen. Je zal merken dat een training bootcamp veel voordelen met zich meebrengt. Bij The Crunch kun je terecht voor een bootcamp onder leiding van professionals.

Wat is bootcamp?

De bootcamp is van oorsprong een trainingsmethode van het Amerikaanse leger. Hierbij was de insteek om de soldaten goed voor te bereiden op intensieve taken. Bootcamp oefeningen die je kan verwachten tijdens een workout bestaan voornamelijk uit hardlopen, fitnessoefeningen en intervaltraining. Er worden geen extra attributen gebruikt en de lessen worden gegeven door ervaren trainers. Het is een intensieve full body workout die vaak plaatsvindt in de buitenlucht.

De voordelen van een bootcamp

Het grootste voordeel van een bootcamp training is dat je een full body workout uitvoert in slechts een uur tijd. De bootcamp workouts zijn lichamelijk heel intensief, maar daarnaast is het ook een mentale training. Op het mentale gebied word je doorzettingsvermogen, fysieke conditie en incasseringsvermogen op de proef gesteld. Een bootcamp in Amsterdam kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Het is erg goed om te trainen in de buitenlucht, want dit brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee.

Diverse bootcamp oefeningen

Tijdens een bootcamp les in Amsterdam komen er veel verschillende oefeningen voorbij. Enkele oefeningen die je vaak zal moeten uitvoeren tijdens een bootcamp training zijn: squats, lunges, push ups, burpees en planking. Dit wordt vaak afgewisseld met stukjes hardlopen. Aangezien de training bootcamp vaak in groepsverband plaatsvindt, zijn er ook oefeningen die met zijn tweeën uitgevoerd moeten worden.

Spinninglessen

Bootcamp volgen bij The Crunch

Klinkt een bootcamp als de perfecte training voor jou? Bij The Crunch kun je terecht voor bootcamp oefeningen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Payment Questions

Veel gestelde vragen

Een bootcamp is een redelijk zware bootcamp waarbij je veel afwisselende oefeningen doet. 

Voor een ieder die graag een betere conditie en een sterker lichaam wilt hebben is een bootcamp de ideale workout.

Gemiddeld genomen duurt een bootcamp een uur.