Spinning

Wil je een intensieve training volgen waarbij je veel vet kan verbranden en conditie opbouwt? Dan is spinning Amsterdam wat voor jou! Tijdens het spinnen ben je aan het fietsen op een indoor spinningfiets, terwijl je verschillende snelheden met elkaar afwisselt. Bij The Crunch kun je terecht voor spinninglessen.

Spinninglessen: wat houdt het in?

Tijdens een spin class Amsterdam voer je een intensieve work-out uit op een fiets. De training heeft wat weg van wielrennen, met als grootste verschil dat de spinningfiets binnen in een sportschool staat en niet in beweging komt. Een spinningfiets heeft uitsluitend een voorwiel, waarop je de weerstand kan aanpassen. Zo voelt het net alsof je een heuvel op fietst, terwijl je aan het spinnen bent in de sportschool.

De voordelen van spinninglessen

Wellicht dacht je dat je tijdens een spin class Amsterdam niet je hele lichaam traint, maar dit is wel het geval. De les is goed voor je spieren, maar het is ook een fijne low-impact cardio training. Je zal merken dat je, nadat je een paar spinning classes Amsterdam hebt gevolgd, je een beter uithoudingsvermogen, een betere doorbloeding en een beter humeur zal hebben. Nog een pluspunt van een spinningsles is dat je de fiets kan afstellen op jouw eigen behoeften.

Kan je afvallen door spinning?

Spinnen fietsen is een echte cardio work-out, wat ervoor zorgt dat je veel calorieën kan verbranden. Tijdens een training van een uur ligt het aantal calorieën gemiddeld tussen de 400 en 600. Als jouw doelstelling is om af te vallen door spinning, dan is dit zeker mogelijk. Probeer dan wel meerdere keren in de week een lesje te volgen of combineer het met andere groepslessen. Naast het verbranden van veel calorieën kan je met spinning fietsen ook jouw conditie verbeteren. Genoeg redenen dus om meteen een spinning les in Amsterdam te volgen.

Spinninglessen

Spinninglessen volgen bij The Crunch

Klinkt spinning fitness als de perfecte sport voor jou? Bij The Crunch kun je terecht voor spinning classes in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Payment Questions

Veel gestelde vragen

Naast de juiste kleding, waaronder een nauwsluitende short of legging, heb je een handdoek en een waterfles nodig tijdens spinning classes Amsterdam.

Tijdens het spinnen in de sportschool komen speciale indoor cycling schoenen goed van pas. Hiermee behaal je betere prestaties en meer zal je meer plezier ervaren.