Abonnementsvormen

Word een member

Word lid van onze sportschool The Crunch in Amsterdam Noord en profiteer van veel voordelen. Behaal jouw doelen met onze persoonlijke doelen. 

Abonnementsvormen

Word lid

Inschrijfgeld eenmalig € 30,- (Inbegrepen: administratiekosten, bruikleen toegangschip, intake, fitheidstest, fitnessbegeleiding) Prijzen hieronder gelden bij jaarlijkse betaling.  Dagkaarten kosten € 15,00 (geen inschrijfgeld) / Day tickets are available for € 15,00

Crunch Classic

€67,50 / Per maand

MEEST GEKOZEN

Crunch Complete

€100,30 / Per maand

Crunch Specials

  • Crunch College € 119,50
  • 10x Kaart € 124,50
  • Dagkaart € 15,00 

Wat onze leden zeggen.

We zijn trots op onze leden. Zij motiveren ons iedere dag weer. We willen ons blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit, persoonlijke aandacht en te helpen bij het behalen van jouw doelen. 

Top gym lekker rustig en luxe na trainen lekker sauna en daarna shake aan de bar.

Melvin Bouw

In deze tijd met Corona vond ik de Crunch een hele fijne en veilige plek om te trainen. Het is er altijd heel schoon en netjes. Er is een spa , fysio een beautysalon en een daycare! Een hele fijne sfeer goed apparatuur goede instructeurs mooi interieur.

Mieke de Jongh

Ik sport heel graag bij The Crunch! Het personeel is super, er hangt altijd een relaxte sfeer! Iedereen is erg behulpzaam en het aanbod van lessen is groot. Natuurlijk kan je ook zelf aan de slag in de fitnesszaal. Heerlijk sporten en daarna even relaxen in de sauna! Super!

Daphne Alderse Baas