Boksen

Wil je graag beginnen met boksen omdat je op zoek bent naar een sport waarmee je niet alleen jouw lichaam traint, maar ook jouw geest? Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt, de bokslessen in Amsterdam zijn geschikt voor iedereen. Aangezien boksen een vorm is van HIIT, zal je veel calorieën verbranden tijdens een training. Je kan ook boxing classes in Amsterdam volgen om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Bij The Crunch kun je terecht voor bokslessen in Amsterdam.

Bokslessen: wat houdt het in?

Tijdens boxing in Amsterdam train je niet alleen jouw kracht en conditie, maar ook jouw coördinatie, reactievermogen, evenwicht en behendigheid. Het is dan ook een veelzijdige sport en het is goed geschikt als jij graag een paar kilootjes kwijt wilt. Je zal merken dat de bokstraining in Amsterdam een complete workout is. Je bent heel intensief aan het bewegen en leert ook de techniek van het boksen. Aan de hand van een training schema voor boksen kan je aan de slag gaan. Als je wilt leren boksen, dan kan je dit doen in groepsverband, maar je kan er ook voor kiezen om privé bokslessen te volgen.

De voordelen van bokslessen in Amsterdam

Het volgen van een bokstraining in Amsterdam brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het allereerst de ideale sport als jij wilt afvallen. Aangezien boksen een HIIT training is, verbrand je tijdens elke boksles in Amsterdam veel calorieën. Daarnaast versterk je alle spieren in jouw lichaam, wat resulteert in een strak figuur. Naast lichamelijke voordelen zal het boksen ook veel mentale voordelen hebben. Je kan namelijk al jouw woede en stress eruit gooien, het geeft een boost aan jouw zelfvertrouwen en daarnaast zorgt boksen ervoor dat je meer energie krijgt. Kortom, genoeg redenen om meteen te beginnen met boksen.

Verschillende boxing classes in Amsterdam

Er zijn ontzettend veel verschillende vormen van bokstraining die je kan volgen. Tijdens een pads training maak je gebruik van pads: een soort handschoen met een vlak oppervlak. Deze vorm van boxing in Amsterdam is een-op-een, net als de privé bokslessen. PT boxing in Amsterdam, een les met een personal trainer, is geschikt voor iedereen die persoonlijk begeleid wilt worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en doelen. Pads training en PT boxing in Amsterdam zijn beide effectieve manieren om jouw hele lichaam te trainen. Laat door de personal trainer een boksen training schema opstellen, om zo de sessies optimaal te kunnen benutten.

Boksen

Leren boksen bij The Crunch

Heb je interesse in bokslessen waarbij zowel conditie als kracht centraal staat? Bij The Crunch kun je terecht voor bokslessen in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Boksen is heel goed voor je conditie, aangezien het een vorm van HIIT is.

Boksen is een combinatie van cardio en krachttraining. Tijdens een boksles in Amsterdam train je jouw algehele lichaamskracht, maar ook jouw coördinatie, balans, conditie en vetverbranding wordt aangepakt.