Crunch Pump

Ben jij op zoek naar een leuke groepsles die door iedereen te volgen is en waarbij je jouw hele lichaam traint? Dan is een les Crunch pump wat voor jou! Bij The Crunch kun je terecht voor crunch pump in Amsterdam.

Crunch pump lessen: wat houdt het in?

Tijdens een les crunch pump training ga je aan de slag met een barbell: een stang met gewichten aan de zijkant. Bij de ene barbell zitten de gewichten vast, terwijl je het bij de andere er zelf op kan doen. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan kiezen hoeveel gewicht je gebruikt tijdens de pump oefeningen. Dankzij de verschillende oefeningen die je tijdens de crunch pump lessen uitvoert, train je alle spiergroepen. In de meeste gevallen duurt een training zestig minuten.

De voordelen van crunch pump

Een les crunch pump training brengt vele voordelen met zich mee. Zo komen tijdens een pump les alle spiergroepen aan bod. Je zal merken dat je op het begin veel last zal krijgen van spierpijn. Hoe vaker je pump lessen volgt, hoe minder last je hiervan zal hebben. Ook verband je ontzettend veel calorieën tijdens less mills Amsterdam. Denk hierbij aan een paar honderd calorieën per training. Je maakt veel herhalingen tijdens crunch pump, waardoor je niet alleen kracht traint, maar ook jouw uithoudingsvermogen naar een hoger niveau tilt.

Hoe ziet een les crunch pump Amsterdam eruit?

Dankzij leuke, opzwepende muziek en een gemotiveerde instructeur is een les crunch pump zo voorbij. Je begint tijdens crunch pump Amsterdam met een warming up. Hierbij ligt de focus op het opwarmen van jouw spieren. Vervolgens gaan jullie de verschillende crunch pump oefeningen uitvoeren, waarbij je de barbell in jouw handen houdt. Je zal merken dat er tijdens de training veel herhalingen zijn en er weinig gewicht wordt gebruikt. Naarmate je sterker wordt, kan je ervoor kiezen om zwaardere gewichten te gebruiken. Aan het einde van de les Amsterdam training vindt er een cooling down plaats.

Crunch pump

Crunch pump lessen volgen bij The Crunch

Heb je interesse in een crunch pump les? Bij The Crunch kun je terecht voor crunch pump lessen in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Tijdens een les crunch pump Amsterdam kan je flink wat calorieën verbranden. Volg je meerdere lessen per week, dan kan het een goede manier zijn om af te vallen.

Je doet tijdens een les crunch pump zowel oefeningen om de spierkracht te bevorderen, als oefeningen om een conditie op te bouwen. Het is dus een combinatie van kracht en cardio.