Fitness & Classes

The Crunch heeft een geweldig team van gepassioneerde, professionele en gekwalificeerde trainers. Alle trainers staan voor dezelfde uitdaging en hebben 1 doel: Onze leden begeleiden en motiveren.

Fitness & Classes

Fitter, sterker, energieker of meer ontspannen…Het kan allemaal bij The Crunch!

en nog veel meer, bekijk ons lesrooster of neem contact met ons over onze groepslessen.

Personal Training
Onze Personal Trainers staan dicht bij onze leden, daar zij zich tevens allen inzetten voor de eerste intakes van onze leden en het opstellen van de individuele trainingsschema’s . Het is dus altijd mogelijk om tijdens jouw intake of fitness begeleiding meer informatie te vragen over Personal Training. Iedere Personal Trainer hanteert zijn eigen uurtarief of biedt speciale package deals. Small Group Training behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt dit bespreken met de trainers. Al onze trainers zijn voorzien van een geldig KvK en BTW nummer, en zullen je voor de gekochte Personal Training uren/pakketten een factuur overhandigen. 

Krachttraining

Krachttraining, een van de meest effectieve vormen van fitness. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarop je krachttraining kunt uitoefenen. Afhankelijk van je doelstellingen, je capaciteit en ervaring, adviseren wij jou op welke manier je het beste kunt trainen. Onze deskundige fitnessbegeleiders en Personal Trainers stellen in overleg met jou een persoonlijk trainingsschema op. Met de geavanceerde Technogym krachtapparatuur bestaande uit de Pure Strenght Line en de Selection Line is het voor iedereen mogelijk op een prettige en verantwoorde manier te sporten!

Fitness & classes

Doe mee met onze lessen!

Wil jij mee doen met onze lessen? The Crunch heeft een geweldig team van gepassioneerde, professionele en gekwalificeerde trainers. Wij helpen graag mee om jouw doelen te behalen.