BBB

Ben je op zoek naar een workout waarbij jij je lichaam strakker en sterker maakt? Dan is BBB wat voor jou! De workout is geschikt voor iedereen, al wordt het voornamelijk door vrouwen uitgevoerd. Maar wat is BBB precies en hoe lang moet jij je billen, buik en benen trainen voor het beste resultaat? Bij The Crunch kun je terecht voor een BBB training onder leiding van professionals.

BBB training: wat houdt het in?

Tijdens een BBB workout focus je op verschillende lichaamsdelen, namelijk de buik, billen en benen. Hierbij combineer je verschillende kracht- en conditionele oefeningen. Een BBB training zal je helpen om veel calorieën te verbranden en daarnaast krijg je een strakker lichaam. Als je een fitness schema vrouw voor buik, billen en benen volgt, zal je snel merken dat je algehele kracht en gezondheid verbetert.

De voordelen van een BBB workout

Er zijn tal van voordelen waar je profijt van kan hebben als je een fitness schema vrouw voor buik, billen en benen volgt. Zo zal jij je conditie, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht verbeteren. De BBB oefeningen zijn door iedereen uit te voeren en daarnaast is er veel variatie doordat je verschillende lichaamsdelen traint. Naast de BBB workout waarbij jij je buik, billen en benen traint, kan je ook een andere training volgen waarbij er ook aandacht wordt besteed aan de borstspieren van een vrouw.

Diverse oefeningen

Er zijn verschillende BBB oefeningen die je kan uitvoeren om je buik, billen en benen sterker te maken. Veel oefeningen zorgen ervoor dat je alle drie de gebieden traint, maar ook de borstspieren van een vrouw komen aan bod. Wellicht vraag je jezelf af welke oefeningen voor billen je kan uitvoeren en hoe lang jij je billen moet trainen voor resultaat? Wanneer je tijdens een billen workout oefeningen als squats, lunges en donkey kicks uitvoert, zal dit na enkele weken resultaat kunnen opleveren. Het is hierbij wel belangrijk om consequent je billen workout uit te blijven voeren. Een benen workout bestaat uit veel dezelfde oefeningen als een billen workout.

BBB trainingen

BBB training volgen bij The Crunch

Klinkt een BBB workout als de perfecte training voor jou? Bij The Crunch kun je terecht voor een BBB training. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Payment Questions

Veel gestelde vragen

Je zal merken dat als je regelmatig BBB oefeningen uitvoert, je buik, billen en benen strakker worden. Ook wordt je conditie verbeterd.

Het duurt ongeveer zes tot acht weken voordat je echt resultaten zult zien.