Crunch Café

Bij The Crunch is de Bar & Lounge het middelpunt van onze club. Dit is een bewuste keuze. Door de open structuur van de club, heb je vanuit de Bar en Lounge zicht op alle sportactiviteiten. 

The Crunch Café

Bij The Crunch is de Bar & Lounge het middelpunt van onze club. Dit is een bewuste keuze. Door de open structuur van de club, heb je vanuit de Bar en Lounge zicht op alle sportactiviteiten. Dit zorgt voor een persoonlijke sfeer. En een persoonlijke sfeer is 1 van de speerpunten van The Crunch! Omdat de lounge van alle gemakken is voorzien (oplaadpunten voor mobiele telefoon of laptop, WiFi, televisie, krantje), is het tevens een prettige plek om je even terug te trekken, te werken, of te ‘socializen’ met een medesporter.

Onze betrokken en enthousiaste medewerkers staan er voor jou. Al onze producten, van koffie tot proteine shake, ze worden met de grootste zorg en toewijding bereid.
Zeker proeven!

Café Menu

Notes :

extra kosten

Meer Comfort

Bekijk het Crunch Lesrooster

No excuses. Get it done!

Crunch comfort

Het Café voor gezonde en duurzame shakes, sappen, koffie en meer

Net als regelmatig sporten de nodige energie, vetverbranding, conditie en shape met zich mee zal brengen, is ook de hiervoor benodigde brandstof van essentieel belang. Iedereen heeft het druk. Te druk, zelfs. Daarom is het belangrijk om de focus scherp te houden, en het energielevel op peil.

Een energieke start met een vers ontbijtje, een aangename ‘break’ tijdens de lunch, een snelle, gezonde maaltijd voor het diner. Al onze producten zijn biologisch, onze kaart wordt aangepast op de groente van het seizoen. Wij supporten het fairtrade principe en halen niet wat dichtbij wordt geteeld van ver. Dus zijn onze producten zeer vriendelijk geprijsd!