Mikey Bosch

Mikey Bosch bij The Crunch

Op zoek naar een uitgebreide fitnesservaring? Zoek niet verder! Bij MPT ben je aan het juiste adres. Mikey Bosch staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een sterker, fitter, slanker en evenwichtiger leven.

 

Expertise:

 

  • Krachttraining: Met jarenlange ervaring in krachttraining kan Mike je helpen om spiermassa op te bouwen, het lichaam te versterken en de fysieke kracht te vergroten.

  • Gewichtsverlies: Als gewichtsverlies jouw doel is, biedt Mike gepersonaliseerde programma’s die gericht zijn op het bereiken en behouden van een gezond gewicht.

  • Kickbokstraining: Als gecertificeerde kickbokstrainer brengt Mike je de kunst van zelfverdediging en conditie bij, terwijl je fit wordt en zelfvertrouwen opbouwt.

  • Lifestyle coaching: Samen met Mike werk je aan het ontwikkelen van gezonde gewoonten en een gebalanceerde levensstijl, inclusief voeding, stressmanagement en meer.

Personal training prijzen:

Alle personal trainer memberships bevatten een persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan, trainingsprogramma, meten/wegen, en 24/7 whatsapp service voor vragen.

Ben je benieuwd naar hoe zijn expertise jou kan helpen om jouw specifieke fitnessdoelen te bereiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Mike staat klaar om een vrijblijvende intake met je te plannen, waarin hij jouw doelen, behoeften en verwachtingen zal bespreken. Deze intake bied je de kans om te ontdekken hoe zijn begeleiding jou kan ondersteunen op jouw fitnessreis.

Geïnteresseerd? Neem contact op via:

mikeybosch91@gmail.com.

Bekijk het Crunch Lesrooster

No excuses. Get it done!