Body Pump

Ben jij op zoek naar een leuke groepsles die door iedereen te volgen is en waarbij je jouw hele lichaam traint? Dan is les mills bodypump wat voor jou! Bij The Crunch kun je terecht voor bodypump in Amsterdam.

Bodypump lessen: wat houdt het in?

Tijdens een les mills bodypump training ga je aan de slag met een barbell: een stang met gewichten aan de zijkant. Bij de ene barbell zitten de gewichten vast, terwijl je het bij de andere er zelf op kan doen. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan kiezen hoeveel gewicht je gebruikt tijdens de bodypump oefeningen. Dankzij de verschillende oefeningen die je tijdens bodypump lessen uitvoert, train je alle spiergroepen. In de meeste gevallen duurt een training zestig minuten.

De voordelen van body pump

Een les mills bodypump training brengt vele voordelen met zich mee. Zo komen tijdens een bodypump les alle spiergroepen aan bod. Je zal merken dat je op het begin veel last zal krijgen van spierpijn. Hoe vaker je bodypump lessen volgt, hoe minder last je hiervan zal hebben. Ook verband je ontzettend veel calorieën tijdens less mills Amsterdam. Denk hierbij aan een paar honderd calorieën per training. Je maakt veel herhalingen tijdens bodypump, waardoor je niet alleen kracht traint, maar ook jouw uithoudingsvermogen naar een hoger niveau tilt.

Hoe ziet een les body pump Amsterdam eruit?

Dankzij leuke, opzwepende muziek en een gemotiveerde instructeur is een les bodypump zo voorbij. Je begint tijdens body pump Amsterdam met een warming up. Hierbij ligt de focus op het opwarmen van jouw spieren. Vervolgens gaan jullie de verschillende bodypump oefeningen uitvoeren, waarbij je de barbell in jouw handen houdt. Je zal merken dat er tijdens de training veel herhalingen zijn en er weinig gewicht wordt gebruikt. Naarmate je sterker wordt, kan je ervoor kiezen om zwaardere gewichten te gebruiken. Aan het einde van de less mills Amsterdam training vindt er een cooling down plaats.

Bodypump

Bodypump lessen volgen bij The Crunch

Heb je interesse in een body pump les? Bij The Crunch kun je terecht voor bodypump lessen in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Tijdens een les bodypump Amsterdam kan je flink wat calorieën verbranden. Volg je meerdere lessen per week, dan kan het een goede manier zijn om af te vallen.

Je doet tijdens een les body pump zowel oefeningen om de spierkracht te bevorderen, als oefeningen om een conditie op te bouwen. Het is dus een combinatie van kracht en cardio.